Kó-Sý Badtextiel

HANDDOEKEN KOPEN

Kó-Sý is IJSLANDS en staat voor 'Pure gezelligheid', geniet van elk badmoment, afdrogen in zachtheid, omdat je huid het verdient.
Bovendien passen onze moderne kleuren in zowel elk interieur.
De collectie bestaat uit handdoeken, douchelakens, gastendoekjes, washandjes,....
Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk (wassen op 40°C kan). Koester deze handdoeken en je zal er  jaren plezier van hebben voor een zachte prijs.

  • Super zachte handdoek
  • 600 gr/m² (dus zeer zacht en sterk tegelijk)
  • Ultra absorberend en toch sneldrogend.
  • kleurvast

Handdoeken kopen – Kó-Sý

HANDDOEKEN - EEN NOODZAAK VOOR ELK HUISHOUDEN

Er is geen huis ter wereld, hoe klein of groot ook, dat dit geliefde voorwerp niet bezit en dagelijks gebruikt. Maar laat u niet misleiden door het eenvoudige ontwerp van handdoeken, want de doeleinden die ze dienen zijn te veel om zelfs maar te tellen. Als het op handdoeken aankomt, is Kó-Sý geen vreemde voor dit favoriete voorwerp. Wij verkopen ook handdoeksets, sets handdoeken, kopen in sets

Handdoeken worden ook geassocieerd met comfort, reinheid en herinneringen, om er maar een paar te noemen. Een bad is ondenkbaar zonder handdoek, een sporttas moet er minstens één hebben, en hoe kunnen we die leuke familiepicknicks vergeten? Je kunt er nooit genoeg van hebben, en nu kun je handdoeken online uitzoeken en ze bij je laten bezorgen. Voordat je iets koopt, bekijk onze lijst met de verschillende soorten handdoeken die er zijn en een aantal van de handdoeken die we in de aanbieding hebben.

 

HANDDOEKEN KOPEN DIE U NODIG HEBT

Hier zijn enkele van de soorten handdoeken waarin u moet investeren om u te helpen in verschillende situaties.

Badhanddoeken - Dit zijn grote, pluizige en absorberende handdoeken. Ze worden gebruikt om het lichaam in te cocoonen na het baden, en de beste zijn meestal gemaakt van Turks of Partugees katoen.

Handdoeken - Dit zijn kleine handdoeken gemaakt van kortere vezels die in een handtas passen of bij een wastafel kunnen worden gehangen. Ze zijn handig om bij de hand te hebben voor op reis.

Strandlakens - De ultieme metgezel voor die momenten waarop u ervoor kiest om te genieten van de zon aan de kust. Ze zijn verkrijgbaar in levendige kleuren en in een dunnere stof die minder snel zand opneemt.

VIND GEWELDIGE HANDDOEKEN ONLINE BIJ KÓ-SÝ

Er gaat niets boven het gevoel van een nieuwe handdoek; neem een kijkje in onze enorme collectie en maak uw keuze uit de beste.  

BESTE PLAATS OM HANDDOEKEN ONLINE TE BEKIJKEN

Beschouw Kó-Sý als uw online handdoekenwinkel waar u de meest diverse selectie zult vinden, in een breed scala van materialen en patronen om aan uw behoeften en smaak te voldoen. Winkel voor merkbadkameraccessoires, woninginrichting, beddengoed, meubels, verlichting en nog veel meer wanneer het u uitkomt. Onze garantie van kwaliteit, geweldige prijzen, gratis verzending zullen uw dromen waar maken.